Marmor

Fremstilles med en speciel stærk gelcoat overflade udviklet til badeværelsesbordplader. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af kunststof og naturlige mineraler. Støbt marmor leveres med blank eller silkemat overflade. Rengøres med almindelige husholdningsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

HVID
01
HVID GRÅ
02
HVID BEIGE
04
Støv blå
06
Støv grå
07

Granitex

Fremstilles med en speciel stærk gelcoat overflade tilsat Akryl granulat der giver produktet unik farve og struktur. udviklet til badeværelsesbordplader. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af kunststof og naturlige mineraler. Støbt Granitex leveres med blank eller silkemat overflade. Rengøres med almindelige husholdningsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

SPACE WHITE
26
OFF WHITE
21
LYS SAND
34
SILVER GREY
27
MERCURY
37
MØRK GRÅ
24
NIGHT SKY
28
BASALT
38
NIGHTTIME
39
STAR DUST
20
DEEP BLACK
40

Betonex

Fremstilles med en speciel stærk gelcoat overflade udviklet til badeværelsesbordplader. Tilsat Akryl granulat der giver produktet unik farve og struktur. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af kunststof og naturlige mineraler. Betonex leveres med silkemat overflade. Rengøres med almindelige husholdningsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

CLOUD
15
STERLING
16
CONCRETE
17
CLAY
18
ESPRESSO
19

Granit

Fremstilles med en speciel stærk klar gelcoat overflade udviklet til badeværelsesbordplader. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af kunststof og naturlige mineraler, som giver det unikke Granit look. Støbt Granit leveres med blank eller silkemat overflade. Rengøres med almindelige husholdningsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

MØRK GRÅ
53
ROSSO BALMORAL
54
NERO AFRICA
55
SORT MED SØLV
56
ABSOLUT BLACK
58

Vetro

Er et helstøbt komposit materiale med glas. Overfladen er særdeles slidstærkt, rengøringsvenligt og har en smuk silkemat overflade. Vetro rengøres med almindelige rengøringsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

BIANCO
80
SABBIA
81
GRIGIO
82
NERO
83

Solid surface

Er et homogent komposit materiale, som består af en unik blanding af akryl, polyester og ATH. Solid Surface er særdeles slidstærkt og rengøringsvenligt og har en smuk silkemat bakterieresistent overflade.

Rengøres med almindelige rengøringsmidler. Tåler lette afkalkningsmidler og kræver ingen speciel vedligeholdelse, og plejes med Marmorline Plejevoks.

Farver

ARCTIC WHITE
110
PEPPER WHITE
140
FASHION WHITE
150
Støv blå
160
Støv grå
170
SALT WHITE
240
MOUNTAIN GREY
260
DALMANTINER
270
BEACH
290
BLACK GALAXY
295

Beton

Fremstilles af sand og cement tilsat fibre og bindemidler og evt. farve. Beton fremstår i en flot silkemat overflade og har et unikt look. Beton er et ”åbent” produkt og skal behandles før det tages i brug. Se brugervejledning.

Rengøring må ikke foretages med afkalkningsmidler, eddike eller syreholdige rengøringsmidler. Rengøres med almindelige syrefri husholdningsmidler.

Farver

RUSTIK HVID
95
RUSTIK GRÅ
92
RUSTIK MØRK GRÅ
94

Terrazzo

Fremstilles af marmor og granit skærver iblandet cement tilsat fibre og bindemidler og evt. farve.

Terrazzo fremstår i en flot silkemat overflade og har et unikt look. Terrazzo er et “åbent” produkt og SKAL behandles før det tages i brug. Se brugervejledning.

cement tilsat fibre og bindemidler og evt. farve.

Farver

MARY
79
THILDE
44
LENE
62
PIA
67
KIRSTEN
71
TINE
78
CAROLINE
46
HELGA
75
JILL
45