fbpx

Dokumentation

Vi lover ikke mere, end vi kan holde – det er din garanti for et ordentligt produkt. For os er det vigtigt at være en troværdig og gennemsigtig samarbejdspartner og leverandør. Derfor har vi på denne side samlet et overblik over vores godkendelser og certificeringer. Hvis du har brug for mere end det, du finder her på siden, fremsender vi gerne rapporter og dokumentation ved henvendelse til tlf. +45 76 72 01 25 eller info@marmorline.dk

Dansk Indeklima Mærkning (Emissionsklasse 1)

Vi tilbringer mange timer i vores hjem, og derfor er indeklimaet også ekstremt vigtigt for hele familiens trivsel. Marmorlines produkter er certificeret med Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er garanti for, at de hverken indeholder eller afgiver nogen skadelige stoffer.

Se certifikat

DGNB-certificeret byggeri

Marmorlines produkter kan indgå i DGNB-certificerede byggerier, og vi leverer gerne den supplerende dokumentation ved forespørgsel.

Send en mail

Godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri.

Send en mail

Montering- og vedligeholdelsesanvisning

Vi har udarbejdet en række videovejledninger, hvor du nemt guides igennem både montering og vedligehold af dit Marmorline-produkt.

Montering og vedligehold

CE-mærkning

Marmorline har gældende CE-mærke (DS/EN 14688:2006 (Annex ZA)), hvilket er garanti for et produkt, der lever op til Dansk Standards specifikke krav inden for sanitetsudstyr til bolig og erhverv.

Se certifikat

100% VINDenergi

Marmorline har klimabevis fra Scanenergi, hvilket er beviset for, at vi har omlagt vores el-indkøb til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

Se certifikat
close