fbpx

Leverandør til byggeri og erhverv

Marmorline har igennem flere år leveret visuelle, praktiske og indbydende løsninger til projekt- og erhvervsmarkedet.

Vi har stor erfaring med løsninger til alle typer byggerier – herunder projektsalg til DGNB-byggerier, udlejningsejendomme, typehuse, hotel, spa, sundhedshuse og institutioner.

Marmorline Betonex Clay Colombo vask med bordplade

Kvalitetsløsninger i både standard- og specialmål

Marmorline tilbyder Danmarks største sortiment af budgetvenlige standardløsninger – og gør det komplicerede nemt, hvis der er behov for en skræddersyet løsning på specialmål. Vores projektafdeling hjælper med at tilpasse og specialudvikle helstøbte badløsninger efter dine visioner – og med vores brede vifte af materialer og farver får du både høj slidstyrke og det rette æstetiske udtryk. Husk at du finder de tekniske tegninger på de enkelte produktsider.

Brug for hjælp?

Leveringssikkerhed, fleksibilitet og effektiv planlægning

Uanset projektets omfang er det afgørende for både processen og planlægningen, at leverancerne kommer som beregnet. Vores effektive og fleksible arbejdsmetoder betyder, at vi ofte vil kunne tilbyde branchens korteste behandlings- og leveringstid. Med en dansk produktionsenhed kan vi reagere hurtigt på hasteordrer og levere enkeltenheder på ganske få dage.

Godkendt til at indgå i Svanemærket og DGNB-certificeret byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri. Derudover kan vores produkter indgå i DGNB-certificerede byggerier. I den forbindelse har vi udarbejdet dokumentation, som kan tilsendes ved forespørgsel.

Dokumentation

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder altid professionel rådgivning til at finde en løsning, der passer til budgettet. Marmorline har Danmarks største standardsortiment af bordplader med vaske – og med så mange valgmuligheder er det hverken nødvendigt at gå på kompromis med udtryk eller kvalitet for at få en prisvenlig løsning.

Se standardprogram
Dobbelt armatur på grå marmor bord

Projektstyring og lagerkapacitet

Marmorline har specialiserede kompetencer inden for projektstyring og har en høj lagerkapacitet. Fra vores store lager kan vi levere et udvalgt sortiment fra dag til dag, og dermed reagere hurtigt på hasteordrer. Uanset behov er Marmorline garant for en løsning, som passer til netop jeres projekt – og vi er altid kun et telefonopkald væk.

Brug for hjælp?

Find mere information til erhverv her:

close