fbpx

Dansk design til alle typer projekter

Marmorline er en dansk virksomhed, som hele tiden følger med tidens trends og udvikler nye designs med rene, nordiske linjer til moderne hjem. Vi er din sparringspartner og specialister i løsninger til større projektsalg, og udvikler også specialløsninger, når der er behov for noget ud over det sædvanlige.

Dobbelt armatur på grå marmor bord

Få præcis det udtryk, du ønsker

Hos Marmorline er vi specialiserede i både at tilpasse, udvikle og producere individuelle kvalitetsløsninger på specialmål, som passer præcis til din vision og dit projekt.

Til flere erhvervskunder har vi bl.a. udviklet elegante væghængte badmøbler med sarg/forkant, der skjuler vaskekummen og giver et let udtryk.

Marmorline mat frostet sort vask

Vælg mellem 5.100 standardløsninger

I valg af vaskebordplader kan det være afgørende at finde en løsning, der har det helt rette æstetiske udtryk, er lavet af de bedste materialer og samtidig overholder budgettet.

Hos Marmorline er der rig mulighed for at finde en både perfekt og budgetvenlig løsning blandt Danmarks største standardsortiment af bordplader med vaske.

Det brede udvalg gør det nemt for dig at finde det, du har brug for – og skulle du mangle rådgivning eller forslag til, hvordan prisen kan justeres, så er vores medarbejdere klar til at sikre, at du får det bedste resultat til den skarpeste pris.

Ansvarlig produktion

Ansvarlig produktion handler både om processer, ressourcer og mennesker. For os betyder det, at vi både ser på produktionsfaciliteter, social trivsel, råvarer og leverandører, når vi finder optimeringsmuligheder. Marmorline arbejder hele tiden for at skabe positive forandringer og nedbrin­ge CO2-aftrykket pr. produceret vask.

Tekniske specifikationer

Stone grey quartit 2

Materialer

Hvert materiale fås i forskellige farver og nuancer, og alle Marmorlines materialer har en slidstærk overflade, imponerende holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Marmorlines standardsortiment fås i støbt Marmor, Granitex, Betonex, Solid Surface og Glas og produceres i udvalgte farver.
Løsninger på specialmål kan vi lave i alle materialer og farver.
Ønsker du en skræddersyet løsning, kan du vælge mellem støbt Marmor, Granitex, Betonex, Stone, Solid Surface, Art-Line og Glas – og du kan frit vælge fra vores fulde farvesortiment.

Farver og materialer
reparation af skade vask

Vedligeholdelse

Bordplader og vaske fra Marmorline kræver ikke meget vedligeholdelse og rengøres nemt med almindelige milde rengøringsmidler til husholdning eller Marmorline Rens.

Kalkaflejringer fjernes med f.eks. husholdningseddike eller kalkfjerner, hvorefter området skylles med varmt vand og tørres efter med en tør klud.

Har du pletter eller fedt på din bordplade, kan du med fordel bruge lidt acetone til nemt at fjerne det.

Efter rengøring kan overfladen med fordel behandles med enten Marmorline Pleje- eller Polervoks.

Find vejledninger
Marmorvask i bordplade hvid

Mål og skræddersyede løsninger

Hos Marmorline fås både skræddersyede løsninger og et bredt standardsortiment, der dækker målene på stort set alle typer badmøbler – fra smalle bordplader i overskabsdybde, til bordplader, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler under – og i længder fra 42 til 300 cm.

I standardsortimentet er bordpladens tykkelse 12 mm. for Solid Surface og Glas og 23 mm. for støbt Marmor, Granitex og Betonex.

Find mål og specifikationer på hver produktside eller hent liste med standardmål.

Se produkter

Dokumentation og certificeringer

Godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri.

DGNB-certificeret byggeri

Marmorlines produkter kan indgå i DGNB-certificeret byggeri, og vi leverer gerne den supplerende dokumentation ved henvendelse til info@marmorline.dk eller tlf. 76 72 01 25

Send en mail

CE-mærket

Marmorline har gældende CE-mærke (DS/EN 14688:2006 (Annex ZA)), hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til Dansk Standards specifikke krav inden for sanitetsudstyr til bolig og erhverv.

Se certifikat

Dansk Indeklima Mærkning

Marmorlines produkter er certificeret med Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er garanti for, at produkterne ikke indeholder eller afgiver skadelige stoffer.

Se certifikat

Klimabevis

Marmorline har omlagt sit el-indkøb til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

Se klimabevis
Marmorline bordkant træ skab

Udvidet garanti

Marmorlines produkter har minimum 50 års holdbarhed ved normalt brug, og derfor ser vi ingen grund til at nøjes med den obligatoriske garantiperiode. Som en ekstra service er alle produkter derfor omfattet af en udvidet garanti på 10 år på produktionsrelaterede fejl.

 

Din sikkerhed for kvalitetsløsninger

Marmorline har brugt over 20 år på at specialisere sig i helstøbte bordplader og vaske – og på at perfektionere håndværket. Mange medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mange år, hvilket betyder at der er erfarne hænder (og hoveder) på hvert enkelt trin i processen. Hver eneste vask og bordplade kvalitetstjekkes flere gange, før den sendes ud af huset.

close