fbpx
marmorline vejlefjord villa

Hvordan former vi en bedre fremtid?

Som professionel producent af kvalitetsprodukter til både private, erhverv og byggebranchen vil vi være på forkant med kommende miljøkrav. Derfor sikrer vi, at vi har de rette godkendelser og kan levere den nødvendige dokumentation til fremtidens byggeri. Af samme årsag har vi igangsat flere tiltag for bl.a. at forbedre arbejdsmiljøet og nedbringe CO2-aftrykket pr. produceret vask.

Ansvarlig produktion

For os handler ansvarlig produktion både om processer, ressourcer og mennesker. Det betyder, at vi både ser på produktionsfaciliteter, social trivsel, råvarer og leverandører, når vi finder optimeringsmuligheder.

Herunder kan du læse mere om de tiltag, vi allerede har effektueret.

Marmorline Solid Surface White Beige 204 Firenze vask med bordplade

Dansk Indeklima Mærkning (Emissionsklasse 1)

Indeklimaet er afgørende for vores trivsel og helbred. Marmorlines produkter er certificeret med Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er garanti for, at de hverken indeholder eller afgiver nogen skadelige stoffer.

Se certifikat
Badkabine

DGNB Dokumentation. Godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri, og derudover kan vores produkter også indgå i DGNB-certificeret byggeri. Dokumentation kan tilsendes ved forespørgsel.

Send en mail
hotel fjorgården

CE-mærkning

Marmorline har gældende CE-mærke (DS/EN 14688:2006 (Annex ZA)), hvilket er garanti for et produkt, der lever op til Dansk Standards specifikke krav for sanitetsudstyr til bolig og erhverv.

Se certifikat
vindenergi hos marmorline

Energioptimeringer og klimabevis

Marmorline har bl.a. etableret strømbesparende LED-belysning i hele virksomheden og omlagt varmeforsyningen i administrationsbygningen til jordvarme. Derudover er el-indkøbet omlagt til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

Se vores klimabevis fra Scanenergi
træ inde på hotel

FSC- og Svanemærkede tryksager

Marmorlines katalog og prislister printes på FSC- og Svanemærket papir.

Se vores inspirationskatalog
marmorline como

Lang holdbarhed

Ved normalt brug med løbende pleje og vedligehold, vil en bordplade med vask fra Marmorline sagtens kunne holde i 50 år – og formentlig også meget længere. Når du køber en langtidsholdbar løsning, er der sjældnere behov for udskiftning, og det mindsker ressourceforbruget på sigt. De fleste materialer er desuden egnet til reparation i tilfælde af kant- eller overfladeskader.

Find reparationskit her
Marmorline Betonex Clay Colombo vask med bordplade

Et godt arbejdsmiljø

Marmorline har stort fokus på sundhed og trivsel blandt medarbejdere. Derfor har vi de seneste år foretaget store investeringer i forbedringer af vores produktions- og administrationsfaciliteter i samarbejde med Arbejdsmiljøorganisationen og Arbejdstilsynet.

Vidste du…

At marmor er et vedvarende materiale?

De fleste af vores produkter produceres af støbt marmor – enten helstøbt eller i kombination med andre materialer.

Marmor består af calciumcarbonat, og til vores produkter i støbt marmor bruger vi marmor fra Dolomitterne, som knuses til pulver. Calciumcarbonat er en af klodens mest almindelige råvarer, og gendannes hele tiden af naturlige cyklusser.

close