fbpx

Tekniske specifikationer

Stone grey quartit 2

Materialer

Alle Marmorlines materialer har en slidstærk overflade, imponerende holdbarhed og nem vedligeholdelse – og alle farver og materialer er nøje udvalgt af vores fagfolk for at sikre den optimale oplevelse af kvalitet og design.

Farver og materialer
Marmorvask i bordplade hvid

Monteringsvejledning

Alle Marmorlines produkter og materialer kommer med en monterings- og vedligeholdsvejledning, som sikrer en korrekt håndtering og installation.

Find vejledning
reparation af skade vask

Vedligeholdelse

Bordplader og vaske fra Marmorline rengøres nemt med almindelige milde rengøringsmidler til husholdning eller Marmorline Rens.

Kalkaflejringer fjernes med f.eks. husholdningseddike eller kalkfjerner, hvorefter området skylles med varmt vand og tørres efter med en tør klud.

Har du pletter eller fedt på din bordplade, kan du med fordel bruge lidt acetone til nemt at fjerne det. Efter rengøring kan overfladen med fordel behandles med enten Marmorline Pleje- eller Polervoks.

Find vejledninger
marmorline vejlefjord villa

Mål og skræddersyede løsninger

Hos Marmorline fås både skræddersyede løsninger og et bredt standardsortiment, der dækker målene på stort set alle typer badmøbler – fra smalle bordplader i overskabsdybde, til bordplader, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler under – og i længder fra 42 til 300 cm.

I standardsortimentet er bordpladens tykkelse 12 mm. for Solid Surface og Glas og 23 mm. for støbt Marmor, Granitex og Betonex.

Find mål og specifikationer på hver produktside eller hent liste med standardmål.

Se produkter
reparation af skade vask

Reparationer

Både støbt Marmor, Granitex, Betonex, Stone, Solid Surface og Art-Line kan forholdsvist nemt repareres i tilfælde af småskader såsom hakker, ridser og kantslag.

Marmorline Solid Surface White Beige 204 Firenze vask med bordplade

Branchens hurtigste levering

Fra vores store lager kan vi levere et udvalgt sortiment fra dag til dag, og dermed reagere hurtigt på hasteordrer. Vores effektive og fleksible arbejdsmetoder betyder, at vi ofte vil kunne tilbyde branchens korteste behandlings- og leveringstid.

 

Service og reklamation

Hos Marmorline håndteres alle henvendelser seriøst og effektivt. Den person­lige kontakt og service vægtes højt, og der sidder altid kompetente medar­bejdere ved telefonen og ved mailboksen, som gør deres bedste for svare på spørgsmål og løse eventuelle problematikker.

Hvis du har en reklamation, kan du få en servicemontør ud til besigtigelse og eventuel udbedring.

Din sikkerhed for kvalitetsløsninger

Marmorline har brugt over 20 år på at specialisere sig i helstøbte bordplader og vaske – og på at perfektionere håndværket.

Mange medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mange år, hvilket betyder at der er erfarne hænder (og hoveder) på hvert enkelt trin i processen. Hver eneste vask og bordplade kvalitetstjekkes flere gange, før den sendes ud af huset.

close