fbpx

Formet til perfektion

Marmorline står for dansk design, godt håndværk og kvalitet, der holder ved. Virksomheden blev etableret i 1999, og er siden da vokset støt i både medarbejdere, sortiment og forhandlere.

Hos Marmorline er vi specialiserede i at give form til dine ønsker – og i at perfektionere processen fra pulveriseret råmateriale til helstøbte produkter med slidstærke overflader.

Vi designer og producerer bordplader med vaske, separate vaske, badekar og tilbehør til badeværelset. Fra vores kontor og produktion i Grindsted udvikler vi løbende nye designs, former og farver, så vores store sortiment altid er opdateret med både populære klassikere og nyeste trends.

marmorline vejlefjord villa

Erfarne hænder og stolt håndværk

Marmorline har brugt snart 25 år på at specialisere sig i helstøbte løsninger til badeværelset – og på at perfektionere håndværket. Vi har mange dygtige medarbejdere ansat, og mange af dem har været i virksomheden i mange år. Faktisk har vi allerede en god håndfuld ansatte, der har haft 20 års-jubilæum i virksomheden – og vi kan se frem til at fejre flere jubilarer de kommende år.

Det betyder, at der er erfarne hænder (og hoveder) på hvert enkelt trin i processen – og at alle ordrer kvalitetstjekkes flere gange, før de sendes ud af huset.

Marmorline mat frostet sort vask

Vores service vinder priser

For os er god service den røde tråd, der binder alle dele af vores forretning sammen – fra vi tager imod din forespørgsel og sammen finder frem til den bedst mulige løsning, til din ordre kvalitetssikres, før den forlader produktionen og leveres til den aftalte tid.

Hos Marmorline får du altid høj kvalitet, god service, 10 års garanti på produktionsrelaterede fejl og konkurrencedygtige priser, uanset om du vælger en skræddersyet løsning eller vælger fra vores store standardsortiment. Vi gør os hver dag meget umage for at tilbyde det bedste produkt til de bedste betingelser, og derfor er vi også meget stolte af, at vores kunder flere år i træk har tildelt os prisen som årets leverandør.

close