fbpx

5.100 standardløsninger til fordelagtige priser

Prisen er ofte afgørende for valget af leverandør til forskellige projekter, og det er ofte nødvendigt at finde måder til at nedbringe kundens udgifter, så prisen bliver konkurrencedygtig.

En måde at holde prisen nede på er ved at vælge en standardløsning. Hos Marmorline fås Danmarks største standardsortiment af vaskebordplader – og med hele 5.100 løsninger at vælge mellem behøver ingen gå på kompromis med hverken behov, kvalitet eller æstetik.

Marmorline Solid Surface White Beige 204 Firenze vask med bordplade

Individuelle løsninger på specialmål

Udover vores brede standardsortiment laver vi også individuelle kvalitetsløsninger. Marmorlines projektafdeling hjælper med at tilpasse og specialudvikle præcis den skræddersyede løsning, der passer til projektets behov, æstetik og budget.

 

Vi finder den bedste pris

Vores erfarne medarbejdere er altid klar med rådgivning og forslag til, hvordan prisen kan justeres, så du kan tilbyde dine kunder den bedste løsning til den skarpeste pris.

Hvid marmor vask i bordplade

Bestil produkter

Ønsker du at bestille produkter fra Marmorline? Ved større projekter, hvor du har brug for at høre mere om dine muligheder, bedes du henvende dig til info@marmorline.dk  eller tlf. 76 72 01 25. Ellers kan du finde bestillingsformularer her:

Tekniske specifikationer

Stone grey quartit 2

Materialer

Hvert materiale fås i forskellige farver og nuancer, og alle Marmorlines materialer har en slidstærk overflade, imponerende holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Marmorlines standardsortiment fås i støbt Marmor, Granitex, Betonex, Solid Surface og Glas og produceres i udvalgte farver.

Løsninger på specialmål kan vi lave i alle materialer og farver. Ønsker du en skræddersyet løsning, kan du vælge mellem støbt Marmor, Granitex, Betonex, Stone, Solid Surface, Art-Line og Glas – og du kan frit vælge fra vores fulde farvesortiment.

Farver og materialer
reparation af skade vask

Vedligeholdelse

Bordplader og vaske fra Marmorline rengøres nemt med almindelige milde rengøringsmidler til husholdning eller Marmorline Rens. Kalkaflejringer fjernes med f.eks. husholdningseddike eller kalkfjerner, hvorefter området skylles med varmt vand og tørres efter med en tør klud.

Har du pletter eller fedt på din bordplade, kan du med fordel bruge lidt acetone til nemt at fjerne det.

Efter rengøring kan overfladen med fordel behandles med enten Marmorline Pleje- eller Polervoks.

Find vejledninger
Marmorvask i bordplade hvid

Mål og skræddersyede løsninger

Hos Marmorline fås både skræddersyede løsninger og et bredt standardsortiment, der dækker målene på stort set alle typer badmøbler – fra smalle bordplader i overskabsdybde, til bordplader, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler under – og i længder fra 42 til 300 cm.

I standardsortimentet er bordpladens tykkelse 12 mm. for Solid Surface og Glas og 23 mm. for støbt Marmor, Granitex og Betonex.

Find mål og specifikationer på hver produktside eller hent liste med standardmål.

Se produkter

Dokumentation og certificeringer

Godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri.

DGNB-certificeret byggeri

Marmorlines produkter kan indgå i DGNB-certificeret byggeri, og vi leverer gerne den supplerende dokumentation ved henvendelse til info@marmorline.dk eller tlf. 76 72 01 25

Send en mail

CE-mærket

Marmorline har gældende CE-mærke (DS/EN 14688:2006 (Annex ZA)), hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til Dansk Standards specifikke krav inden for sanitetsudstyr til bolig og erhverv.

Se certifikat

Dansk Indeklima Mærkning

Marmorlines produkter er certificeret med Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er garanti for, at produkterne ikke indeholder eller afgiver skadelige stoffer.

Se certifikat

Klimabevis

Marmorline har omlagt sit el-indkøb til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

Se klimabevis
Villa i Skodborg badeværelse med badekar

Udvidet garanti

Marmorlines produkter har minimum 50 års holdbarhed ved normalt brug, og derfor ser vi ingen grund til at nøjes med den obligatoriske garantiperiode. Som en ekstra service er alle produkter derfor omfattet af en udvidet garanti på 10 år på produktionsrelaterede fejl.

 

Dansk design til alle typer projekter

Marmorline er en dansk virksomhed, der hele tiden følger med tidens trends og udvikler nye designs med rene, nordiske linjer til moderne hjem. Vi er bl.a. specialister i løsninger til større projektsalg, og udvikler også specialløsninger, når der er behov for noget ud over det sædvanlige.

Til flere erhvervskunder har vi bl.a. udviklet elegante væghængte badmøbler med sarg/forkant, der skjuler vaskekummen og giver et let udtryk.

Villa i Skodborg håndvask hvid med guld armeratur

Branchens hurtigste levering

Fra vores store lager kan vi levere et udvalgt sortiment fra dag til dag, og dermed reagere hurtigt på hasteordrer. Vores effektive og fleksible arbejdsmetoder betyder, at vi ofte vil kunne tilbyde branchens korteste behandlings- og leveringstid.

Leveringsinformation opdateres hver fredag – kontakt info@marmorline.dk og få den tilsendt.

 

Kvalitetstjek på hvert enkelt trin

Marmorline har brugt over 20 år på at specialisere sig i helstøbte bordplader og vaske – og på at perfektionere håndværket. Mange medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mange år, hvilket betyder at der er erfarne hænder (og hoveder) på hvert enkelt trin i processen. Hver eneste vask og bordplade kvalitetstjekkes flere gange, før den sendes ud af huset.

Hvid marmor håndvask

Højt serviceniveau på alle henvendelser

Hos Marmorline håndteres alle henvendelser seriøst og effektivt. Den personlige kontakt og service vægtes højt, og der sidder altid kompetente medarbejdere ved telefonen og ved mailboksen, som gør deres bedste for svare på spørgsmål og løse eventuelle problematikker.

Hent formular
marmorline Art-Line White Haze Milano vask

Salgsmateriale

Vi står gerne til rådighed for rekvirering af prislister, brochurer og lignende. Send din forespørgsel til info@marmorline.dk

Se vores inspirationskatalog
close