fbpx
art line white haze milano gulv grå web

Et univers af
badeværelses-
inspiration

Mulighederne er uendelige, når vi
skræddersyr din nye bordplade med vask

Gå på opdagelse i farver, teksturer, mønstre og former i vores galleri
– og find den kombination, der passer perfekt til dig og dit hjem.

Marmorline Granitex Hero

GRANITEX

marmorline colombo nightsky vask

Formet i en stjernestund

Granitex-serien byder på slidstærk kvalitet og stilren æstetik i neutrale nuancer. De unikke strukturer i hver bordplade skabes med et tilsat granulat, som giver et roligt og naturligt look, der leder tankerne hen på en nordisk sandstrand, polerede sten og klar nattehimmel.

Marmorline art-line Hero vask skov

ART-LINE

marmorline art-line monsoon kiel vask

Former, der forvandler rum

Noget af det, der gør Art-Line- serien ganske særlig, er overfladens karakteristiske mønstre, som er inspireret af naturens egne genistreger – fra træets organiske linjer og strandens sandformationer, til den klare stjernehimmel og månens betagende landskab. Her forenes karakter og slidstyrke i en eksklusiv linje af komposit-bordplader, som er alt andet end standard.

Find din form

Hver håndvask formes ud fra dine ønsker til mål, materiale, farve, vask, overløb og bundventil. Kombinationsmulighederne er mange, og du sammensætter selv den løsning, der passer perfekt til dig og dit hjem.

vask inspiration

STØBT MARMOR

hvid vask

Fra bjerget til badeværelset

Alle produkter i Marmor-serien er støbt af knust råmateriale, som er udvundet fra Dolomitterne – og det fantastiske er, at naturens cyklusser gendanner mineralerne hurtigere end de bringes fra bjerget til badeværelset. En støbt marmor-bordplade er naturligt lys i farven og har et tidløst og elegant udtryk.

materialer og farver

Slidstærke bordplader
i et væld af farver

Kvalitet og stilren, nordisk æstetik går hånd i hånd, når materialer og farver udvikles og gennemtestes af dygtige fagfolk i vores produktion. I vores store sortiment findes alt fra rolige nuancer og rene linjer til klare farver og karakteristiske mønstre.

billede til inspiration

BETONEX

brun vask med guld armatur

Du former udtrykket

I sig selv har Betonex-serien et forholdsvist råt look, men udtrykket skifter alt efter, hvilke materialer du sætter det sammen med. I kombination med fronter i træ, messing og varme toner vil udtrykket blive roligt og naturligt, men i kombination med krom og hvide flader vil det fremstå mere råt og industrielt. Du bestemmer.

sten ved stranden

STONE

png af håndvask

Dansk kvarts i nye former

Bring rå og raffineret natur ind i dit hjem med Stone-serien. Naturens elementer er i spil, når sten fra Midtjyllands undergrund indkapsles og støbes i specialmål. Hvert produkt kommer med sine egne unikke variationer, som bidrager med både karakter og elegance.

Art-Line White-Haze Milano52-28_3259

Prikken over i’et

Fuldend din nye løsning fra Marmorline med det rette tilbehør. Få et gennemført og elegant udtryk ved at vælge en bundventil i samme materiale og farve som din vask og bordplade.

mørk himmel

SOLID SURFACE

marmor vask

Morgendis i fast form

Farver og strukturer er nøje afstemt i hele Solid Surface-serien. Slidstyrken er imponerende, og overfladen er silkemat med en luksuriøs fornemmelse. Både mønstrene og farvepaletten er inspirerede af naturen, med ønsket om at gøre badeværelset til en rolig oase og give dig en følelse af sand hverdags-wellness.

isbjerg

GLAS

lyseblå vask

Rene former i klare farver

Glas er fremstillet af naturmaterialet kvarts, og alle produkter i denne serie er fremstillet af den reneste og bedste kvalitet, som hærdes til at sikre de bedst mulige egenskaber. Sortimentet rummer mange spændende farver og strukturer, som med sikkerhed vil give dit badeværelse karakter.

Vidste du at Marmorline har 3 slags overflader/strukturer på glas?

Bortset fra Kobber 98 og Guld 99, som har sin egen særlige struktur, fås alle farver i enten en mat eller blank finish, eller som en mat frostet struktur.
Tag et kig på inspirations billederne nedenfor, og se de forskellige overflader i spil, eller gå til oversigten med vores udvalg af farver inden for glas her.

Overløbstyper fra Marmorline

Hvert materiale har sit eget overløb

Når du kigger på vaske hos Marmorline, skal du være opmærksom på, at vores vaske med bordplader har forskellige overløb, alt efter hvilket materiale, de produceres i. Du kan også vælge at få din vask uden overløbssystem, men her skal du være opmærksom på, at et “frit” gulvafløb er lovpligtigt.

Marmorlines bordmonterede håndvaske er ikke kun praktiske;
De er et udtryk for personlighed.

Farverne giver mulighed for at omfavne de seneste trends inden for farver, nuancer og toner, der afspejler stil og individualitet.
Kombinér den bordmonterede vask med en tone-i-tone-bordplade for et enkelt udtryk, eller giv rummet kant ved at vælge en bordplade med fremtrædende strukturer og mønstre.

Mulighederne er mange*.

 

*OBS de 3 farver Creme, Olivengrøn og Fersken findes kun i de bordmonterede vaske Bolzano og Torino

close