fbpx

5.100 standardløsninger til fordelagtige priser

Prisen er ofte afgørende for valget af leverandør til forskellige projekter, og det kan ofte være nødvendigt at finde måder til at nedbringe kundens udgifter, så prisen bliver konkurrencedygtig.

En måde at holde prisen nede på er ved at vælge en af vores standardløsninger. Hos Marmorline fås Danmarks største standardsortiment af vaskebordplader – og med hele 5.100 løsninger at vælge mellem behøver ingen gå på kompromis med hverken behov, kvalitet eller æstetik.

marmorline Art-Line Metor Shower Kiel vask med bordplade

Skal vi producere efter dine mål?

Hos Marmorline er vi specialiserede i støbte badløsninger på specialmål. Hvis dine behov og ønsker rækker ud over standardsortimentet, har vi en dygtig projektafdeling, der står til rådighed til at hjælpe dig med at specialfremstille en løsning, der passer.

Hotel Fjorgården håndvask

Vi finder den bedste pris

Vores erfarne medarbejdere er altid klar med rådgivning og forslag til, hvordan prisen kan justeres, så du kan tilbyde dine kunder den bedste løsning til den skarpeste pris.

Tekniske specifikationer

Stone grey quartit 2

Materialer

Alle Marmorlines materialer har en slidstærk overflade, imponerende holdbarhed og nem vedligeholdelse – og alle farver og materialer er nøje udvalgt af vores fagfolk for at sikre den optimale oplevelse af kvalitet og design.

Farver og materialer
Marmorvask i bordplade hvid

Monteringsvejledning

Alle Marmorlines produkter og materialer kommer med en monterings- og vedligeholdsvejledning, som sikrer en korrekt håndtering og installation.

Find vejledning
reparation af skade vask

Vedligeholdelse

Bordplader og vaske fra Marmorline rengøres nemt med almindelige milde rengøringsmidler til husholdning eller Marmorline Rens.

Kalkaflejringer fjernes med f.eks. husholdningseddike eller kalkfjerner, hvorefter området skylles med varmt vand og tørres efter med en tør klud.

Har du pletter eller fedt på din bordplade, kan du med fordel bruge lidt acetone til nemt at fjerne det. Efter rengøring kan overfladen med fordel behandles med enten Marmorline Pleje- eller Polervoks.

Find vejledninger
marmorline vejlefjord villa

Mål og skræddersyede løsninger

Hos Marmorline fås både skræddersyede løsninger og et bredt standardsortiment, der dækker målene på stort set alle typer badmøbler – fra smalle bordplader i overskabsdybde, til bordplader, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler under – og i længder fra 42 til 300 cm.

I standardsortimentet er bordpladens tykkelse 12 mm. for Solid Surface og Glas og 23 mm. for støbt Marmor, Granitex og Betonex.

Find mål og specifikationer på hver produktside eller hent liste med standardmål.

Se cases

Dokumentation og certificeringer

Godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri

Marmorlines produkter er optaget i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri.

DGNB-certificeret byggeri

Marmorlines produkter kan indgå i DGNB-certificeret byggeri, og vi leverer gerne den supplerende dokumentation ved henvendelse til info@marmorline.dk eller tlf. 76 72 01 25

Send en mail

CE-mærket

Marmorline har gældende CE-mærke (DS/EN 14688:2006 (Annex ZA)), hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til Dansk Standards specifikke krav inden for sanitetsudstyr til bolig og erhverv.

Se certifikat

Dansk Indeklima Mærkning

Marmorlines produkter er certificeret med Dansk Indeklima Mærkning, hvilket er garanti for, at produkterne ikke indeholder eller afgiver skadelige stoffer.

Se certifikat

Klimabevis

Marmorline har omlagt sit el-indkøb til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

Se klimabevis
close