fbpx

Til forhandlere

Hvis du er forhandler, kan du på denne side finde relevant information, materiale og formularer.

Er der noget, du mangler?

Ring på 76 72 01 25 eller skriv til info@marmorline.dk

marmorline Art-Line Metor Shower Kiel vask med bordplade

Ønsker du at blive forhandler?

Der er mange gode grunde til at blive Marmorline-forhandler: Vi tilbyder Danmarks største standardsortiment og en service, som har fået vores forhandlere til at kåre os som årets leverandør og årets bedste producent flere år i træk. Vi har præcis og hurtig levering, og kan ofte levere enkeltenheder på under en uge og standardsortiment fra dag til dag.

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Kontakt os i dag

Theis Dolling

Theis Dolling Brunebjerg

Ekstern salg – Jylland

tdb@marmorline.dk
30 53 98 53

Peter Hovmøller marmorline

Peter Hovmøller

Ekstern salg – Fyn, Sjælland og Norge

ph@marmorline.dk
30 53 22 55

Regnar Lykke Jensen

Regnar Lykke Jensen

Direktør

rlj@marmorline.dk
30 53 79 46

Leveringsinformation

Information og datoer vedrørende levering opdateres hver fredag. Kontakt info@marmorline.dk, hvis du ønsker at få leveringsinformation tilsendt, så vender vi hurtigt tilbage.

Send os en mail

Bestil service

Skal vores servicemontør besigtige og evt. udbedre en skade? Download og udfyld vores bestillingsformular til service – så vil du kort tid efter blive kontaktet for at aftale nærmere.

Bestil service

Salgsmaterialer

Vi rekvirerer gerne diverse salgsmaterialer, såsom prislister og kataloger – send blot din forespørgsel til info@marmorline.dk

Send os en mail

Montering og vedligehold

Har du brug for at vejlede dine kunder i montering og vedligehold af deres nye Marmorline-produkt? Vi har gjort arbejdet nemt for dig og samlet en række videoer med vejledninger, som du finder her på hjemmesiden.

Læs mere om montering og vedligehold

Overløbstyper

Hvert materiale har sit eget overløb. Læs mere om de forskellige overløbstyper og se, hvor de hører til.

Se mere om overløbstyper

Standardprogram

Hos Marmorline fås Danmarks største standardsortiment af vaskebordplader – og med hele 5.100 løsninger at vælge mellem behøver ingen gå på kompromis med hverken behov, kvalitet eller æstetik.

Se standardprogram
Marmorvask i bordplade hvid

Bestillingsformularer

Download nemt og hurtigt en bestillingsformular til enten standard- eller specialmål ved at klikke herunder.

Vær klædt på til at svare på kundernes spørgsmål: Her er 10 gode grunde til at vælge Marmorline

1

Dansk Design

Marmorline er en dansk virksomhed, der hele tiden følger med tidens trends og udvikler nye designs med rene, nordiske linjer til moderne hjem. Naturen er inspirationskilden til både form, materialer, farver og mønstre.

2

Kompromisløs kvalitet

Hos Marmorline har vi mange dygtige og erfarne medarbejdere, der sikrer, at hver eneste vask og bordplade kvalitetstjekkes flere gange. Alle produkter skal leve op til vores høje kvalitetskrav, før de sendes ud af huset.

3

Solidt håndværk fra erfarne specialister

Marmorline har brugt over 20 år på at specialisere sig i helstøbte bordplader og vaske – og på at perfektionere håndværket. Mange medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mange år, hvilket betyder at der er erfarne hænder (og hoveder) på hvert enkelt trin i processen.

4

Skræddersyede løsninger fra et bredt sortiment

Når du vælger dit Marmorline-produkt, så har du alle muligheder for at sam-mensætte en løsning, der passer præcis til dine behov og præferencer. Find din skræddersyede kombination i Marmorlines store sortiment af både materialer, farver, vaske, afløb og bundventiler.

5

Slidstærke overflader med nem vedligeholdelse

Høj slidstyrke er et kendetegn for alle Marmorlines produkter. Både Solid Surface-, Art-Line- og Glas-serien er særligt bakterieresistente, og de øvrige produkter er fremstillet med en speciel stærk gelcoat. Overfladerne er specialudviklet til badeværelser og sanitet, som sikrer en nem vedligeholdelse.

6

Konkurrencedygtige priser

Der er forskellige produkter på markedet, men med et Marmorline-produkt er du garanteret kvalitet til konkurrencedygtige priser – både når du køber en løsning i specialmål, og når du køber produkter i budgetvenlige standardmål.

7

CE-mærke og 10 års garanti

Marmorlines CE-mærke er din garanti for, at produkterne lever op til gældende standarder og specifikke krav inden for sanitetsudstyr til bolig og erhverv. Udover at overholde købelovens bestemmelser har Marmorline udvidet til 10 års garanti på produktionsrelaterede fejl.

8

Mulighed for hurtig levering

Med en dansk produktionsenhed er Marmorline ikke afhængig af international logistik og fragt for at kunne reagere hurtigt på hasteordrer. Fra vores store lager kan vi levere et udvalgt sortiment fra dag til dag.

9

Miljø og grønt regnskab

Marmorline arbejder hele tiden for at skabe positive forandringer og nedbringe CO2-aftrykket. Overalt i virksomheden bruger Marmorline grøn strøm, og produkterne er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning i Emissionsklasse 1 – dette sikrer familiens trivsel. Derudover kan Marmorlines produkter indgå i DGNB- og Svanemærket byggeri.

10

Højt serviceniveau på alle henvendelser

Hos Marmorline håndteres alle henvendelser seriøst og effektivt. Den personlige kontakt og service vægtes højt, og der sidder altid kompetente medarbejdere ved telefonen og ved mailboksen, som gør deres bedste for svare på spørgsmål og løse eventuelle problematikker.

close